top of page

Lyset og mørke

Lyset er kjærlighet og mørke er frykt, og vi kan dele inn alle ta


nker, følelser og handlinger under disse to. Vi er født i lyset og vil alltid ha tilgang til det i oss, men vi søker utenfor oss selv etter svar og blir påvirket av alt som livet gir oss. Der finner vi familie, kultur, religion, media, skole og alt som har gått i arv. Det vi blir foret med er alltid andre mennesker sin oppfatning og det eneste ekte er det vi har i oss, som er vår egen sannhet. Alt utenfor er en illusjon fordi alle har vi hver vår sannhet utfra egne opplevelser og programmeringer.


Vi har blitt et syntetisk samfunn skapt av frykt, makt og penger. De fleste mennesker har noe godt i seg, men når vi lever i et samfunn som trekker oss i gal retning, så er det mange som følger etter og tror det er sånn det skal være. De mister kontakten med sitt indre og styres utenfra. De mister lyset og går inn i mørke. Vårt samfunn har i lang tid vært styrt av makt og begjær som begge er fryktbasert. Desto mer makt og begjær man søker, desto mer mørke går m


an inn i og bort fra seg selv og sitt eget lys. Vi handler i lyset når vi gjør og sier det som gjør oss selv og andre godt. De som styrer verden i dag har mistet sitt lys og er kun motivert av mørke (makt, penger og begjær) og det påvirker alt for mye av det som skjer. De bruker frykt for å avle mer frykt og når mennesker er i frykt er de også mye lettere å kontrollere og de tillater alt som blir tredd over hodene deres. Når vi snakker eller handler gjør vi det bevisst eller ubevisst utfra frykt eller kjærlighet.

Vi har alle den indre kampen mellom lys og mørke, akkurat som i samfunnet.


For meg er det å finne Gud og kilden, det å finne tilbake til lyset og det kan man ved å vise sitt eget lys og vite at alle har det, men for noen er det godt gjømt. Vi skal hjelpe a


ndre mennesker å finne tilbake til lyset. Ingen religioner meg bekjent sier at Gud er i oss, men skal ha oss til å tilbe noe utenfor oss selv, derfor tilhører jeg heller ikke noe trossamfunn og har en frihet til å velge selv hva jeg tror og ikke.


21/12-2012 gikk vi inn i vannmannens tidsalder etter mange tusen år i mørke. Det har satt sine spor i samfunnet og vår verden. Det tar tid å snu, men vi ser mange tegn på at vi er på rett vei. Jesus var her for 2000 år siden for å forberede oss på det som skjer nå. Kristus energien er det lyset og kraften vi alle mennesker har i oss, så når det snakkes om Jesus tilbakekomst, så er det kraften vi mennesker besitter i oss selv som våkner og det var det Jesus inkarnerte på jorden for å vise oss. Han gikk foran som et godt eksempel og viste oss hva som bor i oss alle. Han var en rebell mot samfunnet og alt som er galt med det, men min sannhet har jeg ikke funnet i bibelen for å si det sånn. Husk at alt jeg skriver er min sannhet, utfra min erfaring og hva jeg har lest og forstått. Det finnes mye spennende utenfor det vi blir fortalt at vi skal lese og tro, men det blir aldri frontet, så det må du finne selv.
Vi ser også hvordan verden blir mer og mer ekstremt. Mørke kommer mer og mer til syne og det er vi som belyser det sammen med alt lyset som kommer utenfra, spesielt siden 2012. Sannhet er lys og sannheten kommer mer og mer fram. Det er ikke verre på jorda nå enn det var, men vi belyser mørke, så det kommer frem. Det kan ikke lenger skjule seg. Hadde mennesker skjønt sin egen kraft og hvem vi faktisk er, hadde de fleste problemer i verden blitt løst på kort tid, men et stort flertall av oss kjøper fryktenen skapt av media, politikere, Hollywood og religion, og tror på det, og holder dermed sin egen kraft tilbake.


I 2012 sluttet Maya kalenderen og eliten i verden prøvde å få folk til å tro at det var verdens undergang. Kalenderen sluttet fordi vi gikk inn i en ny tidsalder, vannmannens tegn og lyset kom for fullt tilbake til planeten vår etter flere tusen år i mørke. Det er en fantastisk tid vi har foran oss, men det blir en tøff start for alle de som har trodd på eliten og som snart ikke lenger kan unngå sannheten. I dette tilfelle er ikke motsatsen til lyset mørke, men mangel på lys. Alle kan finne tilbake til lyset i seg selv og kjærligheten (Gud, skaperen, universet, altet eller hva du ønsker å kalle det).

Vi finner det samme i relasjoner. Relasjoner som ikke fungerer, er ofte fordi den ene eller begge møter med frykt og ikke kjærlighet. Sjalusi, kontrollbehov, usikkerhet, makt ++


Man kan ikke bare gå rundt i lyset og tro at man har skjønt ting. Alt er en balanse mellom lys og mørke og man må møte begge i seg selv og utenfor. En stor del av mennesker er styrt av frykt, men så fort vi blir observatøren i vårt liv og ikke blir trigget av tanker og følelser, så er vi godt på vei. Da kan man begynne å møte mørke i seg selv og se hvorfor det er der, belyse det og gi slipp. Dette er en prosess som kan være vanskelig, men resultatet er et liv uten bekymringer og full av kjærlighet til seg selv og andre. Vi lever i en verden hvor det går sport i å bli fornærmet. Hvis andre kan trykke så lett på knappene dine, så styres du utenfra, ikke innen fra. Forsøk å bli observatøren og observer hva som skjer med deg når du blir trigget, istedenfor å bli revet med.


Alt som ikke er bærekraftig og ikke er basert på kjærlighet vil til slutt falle og systemet vårt er i ferd med å falle og det blir mer og mer drøyt før det faller, fordi de som ønsker kontroll blir mer og mer desperate fordi flere og flere mennesker våkner nå til lyset i seg selv og står imot.


Vi kjemper den samme kampen mot mørke, men en stor del av befolkningen sitter fast i programmeringen og tror på de som ikke ønsker oss godt. De som ikke vil dele denne verden. Det er nok mat og ressurser til alle, men noen sitter på mesteparten og resten av oss kjemper om smulene. Folk tror at det er sånn det er og skal være, men det er programmering. Dette er i ferd med å forandre seg og det er alltid upopulært å komme med nye ideer og endringer, men verden er full av rebeller som ikke lenger lar seg styre av mørke og det er disse som nå har funnet sammen og kjemper mot mørke og prøver å få folk rundt seg til å våkne opp og se at vi trenger forandring.


Det kommer mange avsløringer om dagen og det er bare starten. Folk vil få sjokk når de ser hvordan verden er styrt og hva de som styrer faktisk har gjort og hva som er agendaen deres.

Avslutningsvis vil jeg si at vi er på samme lag. Jeg har selv brukt mye energi på å advare og opplyse andre og det har for et flertall ikke vært så populært, men jeg har gjort det fordi jeg bryr meg og er glad i mine medmennesker og fulgt min sannhet som jeg har brukt over 20 år på å finne ut av. Jeg tror jeg snakker for de fleste av de som er enig med meg når jeg sier at døren står alltid åpen for alle som har vært uenig og det har aldri vært snakk om å ha rett. Vi prøver bare å opplyse om den syke verden vi har bak sløret av all løgn og misinformasjon som blir spredd. Jeg venter på de store avsløringene som vil gjøre at vi alle finner tilbake til et felles ståsted i lys og kjærlighet. Da kan vi skape en verden som ingen har sett maken til 💜
41 views0 comments

Comments


bottom of page