top of page

NUMEROLOGI

Få en komplett numerologirapport på over 100 sider som også inkluderer måned og dagsrapporter for to år frem i tid. I tillegg får du med et fargekart som viser alle utregningene gjort i ditt navn og fødselstidspunkt.


Lær om deg selv og dine styrker og svakheter, så du kan møte livet med størst mulig potensial og forståelse.

 

Rapporten sendes på engelsk via epost i PDF format. Vennligst spesifiser andre format eller språk hvis ønskelig. Bruker Google translate.

 

  • Lær hvilke trekk som ble gitt til deg ved fødselen, hvorfor du blir tiltrukket av de tingene du er, hva som gjør deg unik, og hvordan andre ser deg

  • Utforsk temperament, talenter, styrker og svake punkter - og hvordan du kan balansere dem for å glatte veien fremover

  • Forstå den avgjørende oversikten over kombinert innflytelse fra kjernetallene dine for å gjenkjenne hvordan disse forskjellige aspektene av din personlighet fungerer sammen eller skape utfordringer - unikt for Decoz-rapporter

  • Se spesifikke muligheter og utfordringer du sannsynligvis vil møte i forskjellige perioder i livet ditt

  • Forstå de viktige syklusene som påvirker deg fra fødsel til modenhet (det er 7 av dem) og hvordan du kan sikre deg mest mulig fra dem

  •  Utforsk Karmic- og Master-numrene, livsstien, skjulte ønsker og tallene som balanserer deg

  •  Skaff deg et nytt perspektiv på styrker, motivasjon og sanne formål

 

Vår åndelige horisont var utvidet ved innføring av et ord som symboliserte en stor og kompleks betydning.

Den samme typen utvidelse oppstår når man blir introdusert for tallspråket. Plutselig virker universet langt større og mer komplekst, men likevel lettere å forstå. Nå kan du tenke på ting som det tidligere var umulig å vurdere.

Numerologikunsten er basert på tallens personlighet, deres indre natur og vibrasjon, og hvordan de kan brukes til å bedre forstå deg selv og verden rundt deg. Du har sannsynligvis aldri tenkt på tall som å ha en personlighet, men hvis du vurderer dem litt, vil du innse at de fleste av oss har preferanser for noen tall fremfor andre. Du tar disse valgene fordi du føler en slags intuitiv tiltrekning til naturen eller personligheten til et bestemt tall eller tall.

Det fine med bruk av tall og menneskelige egenskaper er at de er naturlig og iboende forbundet. Det er ikke noe vilkårlig å knytte seg til nummer 1 med originalitet eller oppfinnsomhet, fordi 1, uansett hvilket språk tallet brukes på, betyr begynnelsen, opprinnelsen, den første, fødselen.

 

Numerologi er først og fremst et selvhjelpsverktøy.

Det er en måte å få større innsikt og forståelse i ditt indre og sanne natur. Det avslører aspekter av karakteren din og personlighet på en måte som er frisk og inspirerende. Det gir deg et nytt utsiktspunkt å se på deg selv fra; en med større avstand og perspektiv enn mange andre selvhjelpssystemer. Selvkunnskap er nøkkelen til suksess og frihet. Å ha større innsikt i dine sterke og svake sider vil hjelpe deg i alle aspekter av livet.

Numerologi gir også innsikt i ulike sykluser, muligheter og utfordringer som du allerede har møtt, eller ennå ikke har opplevd. Bare i denne forbindelse gir numerologi deg et større perspektiv på livet; det hjelper deg med å forberede deg på fremtiden. Det lar deg dyrke styrkene dine og overvinne svakheten din.

Numerologi brukes som en praktisk metode for å forstå din egen dypere natur: dine talenter og dine livsmål; dine skjulte egenskaper; dine muligheter og utfordringer. Det gir innsikt i mulighetene som kommer til deg i årene fremover. Den beskriver syklusene du opplever i løpet av livet ditt, og gir veiledning i karriere, romantikk og velstand. Nettopp, numerologi hjelper til med å gi meningsfull rådgivning i alle typer situasjoner.

bottom of page